Disse små lækre pandekager er super nemme at lave.
Pandekagerne kan varieres ved at udskifte kardemomme med vanille, kanel eller andre bagekrydderier.
Du kan servere dem varme til morgenmad, brunch eller dessert. Du kan også spise dem kolde, for eksempel som en del af en picnic.
Prøv dig frem med forskellige toppings som frugtstykker, bær, marmelade, sirup, kokoscreme, daddelkaramel, peanutbutter osv.
På fotoet har jeg pyntet pandekagerne med sukkersyltede syrener (der ligner lidt rødkål, men bestemt ikke smager sådan 😉 )
Ingredients
- 180 g. hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kardemomme
- 3 spsk sukker
- ½ tsk salt
- 2½ dl. plantemælk
- Lidt olie til at stege i
Instructions
- Læg alle ingredienserne i en skål og rør dem sammen med et piskeris.
- Varm lidt olie på panden.
- Læg 3 cirkler af dejen på panden og bag dem ved middel varme.
- Vend pandekagerne, når der begynder at komme små luftbobler i dejen.
- Pandekagerne er færdige, når de er gyldne på begge sider.
- Servér dem med sirup, bær, creme eller hvad du nu lige har lyst til.
© 2024 Mette under månen