Ingredients
- Til dejen:
- 200 g marcipan
- 1 dl vand
- 2 tsk bagepulver
- 75 g sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 140 g hvedemel
- 50 g smagsneutral olie (fx rapsolie)
- Til Rabarberfyld:
- 200-250 g rabarber (stilke uden blade)
- 50 g sukker
- 1 tsk majsstivelse
Instructions
- Start med at rengøre rabarberne og skære dem i små stykker.
- Bland alle ingredienserne til rabarberfyldet sammen i en skål, og sæt den tilside imens du laver dejen.
- Riv marcipanen på den grove side af rivejernet.
- Rør alle ingerdienserne til dejen, undtagen marcipanen, sammen til en ensartet masse. Rør derefter den revne marcipan i massen.
- Hæld dejen i en springform, der enten er smurt eller foret med bagepapir.
- Spred rabarberfyldet ud oven på dejen.
- Bag kagen på midterste ovnribbe i ca 50-60 min ved 180 grader alm. ovnvarme indtil overfladen er gylden.
- Lad kagen køle af før du serverer den.
© 2024 Mette under månen