Ingredients
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1 groftrevet squash
- 2 gulerødder i små tern
- 1 ds hakkede tomater
- ½ tsk spidskommen
- 1 tsk røget paprika
- 1/4 – ½ tsk chilipulver
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 ds kidneybønner
- 1 ds hvide bønner i tomatsovs
- Salt og peber
- 1 tsk brun farin
- ½ tsk instant kaffe
- Lidt olivenolie
- Pynt: Soja fraiche samt frisk persille eller koriander
- Tilbehør: Ris og/eller brød
Instructions
- Rengør peberfrugten og fjern frø og frøstand.
- Skær peberfrugten i små stykker.
- Rengør squashen, skær enderne af og riv den groft eller hak den i minihakker.
- Pil løget og hak det fint.
- Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker eller hak dem i minihakkeren.
- Varm en sjat olivenolie i en gryde og brun peberfrugt, løg og gulerod godt af i olien.
- Tilsæt spidskommen, røget paprika og chiliflager og rør godt rundt i grøntsagerne.
- Tilsæt squash, hakkede tomater, brun farin, grøntsagsbouillon og instant kaffe.
- Lad retten simre 15-20 minutter ved svag varme.
- Rør i retten engang imellem og tilsæt evt lidt vand eller bouillon, hvis retten er ved at koge tør.
- Tilsætte de hvide bønner incl tomatsovsen fra dåsen.
- Skyl kidneybønnerne i en sigte og tilsæt dem.
- Lad retten småkoge et par minutter med bønnerne i.
- Smag til med salt og peber.
- Servér retten med kogte ris og/eller et stykke godt brød.
- Pynt med Soja fraiche og lidt frisk persille eller koriander
© 2024 Mette under månen