Ingredients
- 1 lille blomkål (eller ½ stor)
- 1 dl hvedemel
- ½dl majsstivelse
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk fint salt
- 2 tsk røget paprika
- 2 tsk karry
- 1 tsk løgpulver
- lidt friskkværnet peber
- 1 lille nip chilipulver
- 2 dl vand
- 100 g. knuste cornflakes
- Olie
Instructions
- Rengør blomkålen og del den i små buketter.
- Hæld de knuste cornflakes i en skål.
- Bland hvedemel, majsstivelse, bagepulver, salt, paprika, karry, løgpulver, peber og chilipulver sammen i en anden skål.
- Tilsæt vand til melblandingen og pisk dejen godt sammen.
- Dyp en blomkålsbuket i dejen og rul den derefter i de knuste cornflakes.
- Læg den på en bageplade med bagepapir.
- Fortsæt på samme måde med resten af blomkålsbuketterne.
- Dryp eller spray lidt olie på hver nugget inden du sætter pladen i ovnen.
- Bag dine nuggets på midterste rille i forvarmet ovn. De skal have ca 20 min ved 180 grader varmluft.
© 2024 Mette under månen