brioche boller

Brioche boller

Brioche boller er bløde og luftige boller med stort indhold af smør. De er ikke særlig sunde, men engang imellem må man godt…. 

Brug brioche boller som burgerboller, som morgenmadsboller, på skovturen eller på fødselsdags-kaffebordet. Eller gør som på fotoet og lav en sandwich med pulled pork, spejlæg og syltede hybenroser

Brioche boller skal hæve i lang tid, så lav dem en dag, hvor du ikke har travlt med at komme ud ad døren. 

8 Replies to “Brioche boller

  1. Jeg synes der msngler et “step” om hvornår smøret tilsættes ? Før eller efter æg elelr har det nogen betydning for luftigheden af bollerne?

    1. Hej Camilla. Tak fordi du gør opmærksom på det. Du har jo helt ret i, at der manglede et step. Jeg har nu tilføjet det og håber at det gør opskriften nemmere at følge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.