Kalveruller er en ret, der kan varieres i det uendelige. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde i dine kalveruller. Her i opskriften serveres de med sukkerglaserede bønner og løg, men igen kan du jo prøve dig frem med nye varianter.
Ingredients
- 2 tynde kalveschnitzler
- 4 skiver bacon
- 1 rødløg
- 2 håndfulde grønne bønner
- 2-4 kviste frisk oregano
- salt og peber
- 1 spsk. sukker
- 4 stykker bomuldssnor til at binde rullerne med.
Instructions
- Rens schnitzlerne for sener og andet, som du ikke vil have med.
- Bank schnitzlerne flade og drys dem med salt og peber.
- Steg baconen sprødt. Gem baconfedtet på panden, men fjern evt. fastbrændte rester fra baconen.
- Del baconstykkerne i halve og læg 4 halve stykker på hver schnitzel.
- Pil løget og skær det i tynde både.
- Læg ca. 6 løgbåde på hver schnitzel sammen med baconen.
- Rengør oreganoen og læg lidt friske oreganoblade ovenpå det andet fyld.
- Rul schnitzlerne stramt sammen om fyldet.
- Bind to stykker bomuldssnor om hver rulle for at holde dem sammen.
- Steg rullerne ca 5 min. i baconfedtet på panden ved middel varme (tilsæt evt lidt rapsolie).
- Læg rullerne i et ildfast fad, og steg videre i ovnen ved 200 grader alm ovnvarme ca. 15 min. Gem stegefedtet i panden.
- Fjern bomuldssnoren når rullerne er taget ud af ovnen.
- Steg resten af løgbådene og bønnerne ved middel varme i resten af stegefedtet fra kødet. Drys med lidt salt og steg indtil de er møre uden at være brændte eller udkogte.
- Drys sukker på lige inden løgene og bønnerne er færdige.
- Anret det hele på tallerkener med lidt frisk oregano på toppen.
- Server med kartofler, ris, sovs, dip eller hvad du nu har lyst til.
© 2024 Mette under månen