makronmuffins

Makronmuffins – Super nemme

Jump to recipe

Opskriften på makronmuffins er en gammel sag, som jeg har fundet frem fra gemmerne.

Kender du det, når man bare har vildt meget lyst til noget sødt.

I desperation åbner man alle køkkenskabene i håb om at finde noget, som man havde glemt, at man havde. Det var sådan det hele startede.

Hvor havde jeg dog bare lyst til at snuppe et par stykker af de makroner, som jeg fik øje på, i en pose bagerst i skabet. Men jeg følte ligesom, at jeg skulle have et godt argument, for at åbne posen.

Så var det, at jeg kom til at tænke på de makronmuffins, som vi ofte bagte, da jeg var barn. Dem havde jeg ikke bagt i mange år. “Gad vide, om de stadigvæk smager lige så godt, som jeg husker dem?”, tænkte jeg. Det måtte undersøges. Og det var da i grunden også et godt argument for at åbne posen.

Jeg fandt kassen med gamle opskrifter frem, og godt nede i bunden lå den mindsanten – opskriften på makronmuffins.

Kagerne er super nemme at bage, så det tog ikke lang tid, før der duftede skønt i hele lejligheden, og kagerne var klar til at komme ud af ovnen.

Nå, men var de så virkelig så gode, som jeg huskede dem?

Jeps! Det kan du bide dig i næsen på, at de var. Der skal i hvert fald ikke gå flere år før jeg bager dem igen. Det er helt sikkert.

Jeg er sikker på, at også du vil blive positivt overrasket over, hvor nemme kagerne er at bage, og hvor godt de smager.

Kagerne er uden hævemiddel, men de hæver altså alligevel, så lad lige være med at fylde formene helt op, Ik’!