ovntørrede tomater med hvidløg

Ovntørrede tomater med hvidløg

Ovntørrede tomater kan bruges ovenpå salaten, som tilbehør til tapas, i pitabrød eller som fyld i et stykke kød. Prøv for eksempel at flække en mørbrad og fylde den med ovntørrede tomater og revet ost, hvorefter du steger den i ovnen. 

Ovntørrede tomater med hvidløg

ovntørrede tomater med hvidløg

Ingredients

  • 250 g små tomater, fx cherrytomater
  • 2 spsk olivenolie
  • Hvidløgssalt

Instructions

  1. Vask tomaterne og skær dem i halve.
  2. Læg tomaterne i en lille skål og vend dem i olivenolie.
  3. Læg tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Drys tomaterne med hvidløgssalt.
  5. Tør tomaterne midt i ovnen ved 90 grader varmluft eller 100 grader alm. ovnvarme.
  6. Det tager mellen 3 og 5 timer alt efter hvor tørre du vil have dem.
https://metteundermaanen.dk/ovntorrede-tomater-med-hvidlog/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.