Sådan en pomelo er ikke helt nem at håndtere – så sæt lidt tid af til at få befriet frugtkødet fra skal og hinder. Det er værd at bruge lidt tid på, for resultatet bliver virkelig lækkert.
Du kan sagtens lave salaten nogle timer inden den skal spises, men vent med at drysse de ristede mandler på til lige inden servering.
Servér den som en del af en brunch eller som tilbehør til en middagsret.
Velbekomme!
Ingredients
- 1 Pomelo
- 2 spsk lys sirup
- 2 spsk vand
- 4 tsk kanel
- 1 håndfuld mandler
Instructions
- Start med at lave siruppen:
- Rør sirup, vand og kanel sammen og varm det ca. 45 sek. i mikroovnen ved fuld effekt.
- Lad siruppen stå og køle af.
- Nu til pomeloen:
- Pil skallen af og del frugten i både.
- Fjern hinder, kerner og andet du ikke vil spise.
- Skær bådene i små stykker og læg dem i en skål.
- Hæld dressingen ud over frugtstykkerne og rør lidt rundt så det fordeler sig.
- Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande.
- Hæld de ristede mandler ud over salaten lige inden servering.
© 2025 Mette under månen