syltede løg

Syltede løg med mynte

Jump to recipe

Disse syltede løg med mynte er et hit i mit køleskab.

Hjemme hos mig bruger vi syltede løg i burgere og sandwich, som tilbehør til kødretter, som topping på salater, på hotdogs sammen med ristede løg og meget mere.

Du kan også bruge de syltede løg i bagværk. Prøv dem fx ovenpå foccacia eller andet madbrød.

Eller hvad med at smide en en håndfuld syltede løg ovenpå din pizza, lige inden du serverer den.

I nogle opskrifter skal man kun hælde  kogende vand over løgene og ikke koge videre. Til det vil jeg sige, at de bliver altså ti gange bedre, hvis du lige tager dig tid til at koge dem godt igennem.

Fyld hellere løgene på flere små glas end i ét stort. Og sørg for kun at åbne ét glas af gangen. På den måde kan løgene holde sig længere tid.

Når du bruger løgene som pynt, for eksempel på en salat, ser det flot ud at bruge både røde og hvide løg. Se min opskrift på syltede rødløg her.

Mynten smager kun svagt igennem, og den kan sagtens undlades, eller du kan tilsætte endnu mere mynte, hvis du synes.