Syltet squash er velegnet som tilbehør til kødretter, i salater, i burgere og sandwiches og som pynt på smørrebrød.
Du kan sikkert selv finde på flere måder at anvende dine syltede squash.
Ingredients
- Ca 800 g. squash
- 2 dl. sukker
- 2 dl. eddike
- 2 dl. vand
- Atamon til skylning af glas
Instructions
- Skræl squashen og fjern kernerne i midten.
- Halver squashen på langs og skær den i tynde skiver på tværs.
- Lav et opkog af vand, eddike og sukker.
- Tilsæt squashen og kog op igen.
- Kog videre ca. 2 min. under omrøring. Squashen skal være blød men stadig med bid i.
- Fyld squash og lage i atamonskyllede glas.
- Af hensyn til holdbarheden er det bedre at lave flere små glas end ét stort.
- Opbevar glassene i køleskabet.
© 2024 Mette under månen