citronfromage uden fløde

Citronfromage uden fløde

Jump to recipe

Hvem elsker ikke citronfromage?

Jeg elsker at have citroner i mit køkken. De dufter vidunderligt, og så kan man trylle dem om til alt muligt lækkert. Nu har jeg jo altså en svaghed for søde sager, og kombinationen af det søde og de friske syrlige citroner synes jeg er helt fantastisk.

Denne citronfromage er lidt lettere end den klassiske med fløde. Den smager skønt af citron og solskinsvejr, og så er den tilmed nem at lave.

Citronfromage er velegnet som dessert til gæster, da den kan forberedes lang tid i forvejen. Så kan du nyde dine gæster imens de er der, uden at du skal bakse rundt i køkkenet det halve af tiden.

3 Replies to “Citronfromage uden fløde

  1. Uhhhh….fuldstændig som min mor lavede den. Jeg pisker dog saften sammen med æg og sukker fra starten, da jeg synes massen “luftigheden” bedre på den måde.

    Har også prøvet at udskifte citronsaften med appelsinsaft. Hvilket gav den bedste appelsinfromage jeg nogensinde har fået…..

    1. Hej Fru Gram. Tak for det gode råd vedr. piskning – det vil jeg prøve næste gang. Og din appelsin-udgave skal jeg helt sikker også prøve. Det lyder super lækkert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.