citronsuppe

Citronsuppe

Citronsuppe er skøn fordi den både er sur og sød på én gang. Citroner er fyldt med gode C vitaminer og så styrker de kroppens immunforsvar. Men først og fremmest skal du bare spise citronsuppe fordi det smager godt. 

Citronsuppe

Category: Desserter, Hovedretter, Mad

Servings: Nok til 4 personer

citronsuppe

Ingredients

  • 25 g smør
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 1,25 l vand
  • Revet skal af 2 økologiske citroner
  • Saft af 2 økologiske citroner
  • 2 æggeblommer
  • 100 g sukker
  • Topping:
  • Tvebakker eller brødcroutoner
  • Flødeskum, creme fraiche, marengs eller lign.

Instructions

  1. Varm smør, hvedemel, vand og revet citronskal op i en gryde.
  2. Lad det koge i 10 min.
  3. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk og luftig æggesnaps i den beholder, som suppen skal serveres i.
  4. Hæld citronsaften i suppen og giv den et opkog.
  5. Rør en lille sjat af suppen i æggesnapsen.
  6. Rør resten af suppen i æggesnapsen lidt af gangen.
  7. Server med tvebakker eller brødcroutoner samt en klat flødeskum, creme fraiche, marengs eller lign.
https://metteundermaanen.dk/citronsuppe/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.