Citronsuppe er skøn fordi den både er sur og sød på én gang. Citroner er fyldt med gode C vitaminer og så styrker de kroppens immunforsvar. Men først og fremmest skal du bare spise citronsuppe fordi det smager godt.
Ingredients
- 25 g smør
- 2-3 spsk hvedemel
- 1,25 l vand
- Revet skal af 2 økologiske citroner
- Saft af 2 økologiske citroner
- 2 æggeblommer
- 100 g sukker
- Topping:
- Tvebakker eller brødcroutoner
- Flødeskum, creme fraiche, marengs eller lign.
Instructions
- Varm smør, hvedemel, vand og revet citronskal op i en gryde.
- Lad det koge i 10 min.
- Pisk æggeblommer og sukker til en tyk og luftig æggesnaps i den beholder, som suppen skal serveres i.
- Hæld citronsaften i suppen og giv den et opkog.
- Rør en lille sjat af suppen i æggesnapsen.
- Rør resten af suppen i æggesnapsen lidt af gangen.
- Server med tvebakker eller brødcroutoner samt en klat flødeskum, creme fraiche, marengs eller lign.
© 2024 Mette under månen