rabarber

En drøm gik i opfyldelse

I morges skrev jeg på Facebook, at jeg drømte om, at have en krukke med rabarber på min altan. To timer senere stod jeg i en have sammen med en helt fantastisk kvinde, som havde reageret på mit opslag, og skrevet, at hun gerne ville forære mig nogle rabarber fra sin have. Nu er der gået lidt over tre timer siden jeg fortalte om min drøm, og på min altan står der nu en krukke, hvor de fineste lyserøde knopper spirer frem som små glade livstegn fra jorden. Sommeren er på vej, og jeg tænker på, hvor godt det var, at jeg fik fortalt om min drøm.

Når jeg deler denne fortælling med dig, så er det fordi jeg tænker, at du måske også går med en drøm, som kan opfyldes nemmere eller hurtigere end du selv kan forestille dig.

Min opfordring til dig er derfor:

Fortæl nogen om din drøm!

Gør det i dag!

Gør det lige nu!

Det kan så nemt gå godt!

rabarber