Jule-flødeboller er flødeboller med et twist af kanel og pebermynte. Flødebollerne er meget søde. Derfor er de ekstra lækre, hvis du putter dem i fryseren og spiser dem frosne – Og bare rolig – de bliver ikke hårde af at blive frosset.
Ingredients
- 300 g sukker
- 1 dl vand
- 150 g past. æggehvider
- Et drys kanel
- 30 Prince chokoladekiks
- 500 g mørk overtrækschokolade
- 2 pebermynte-bolchestokke
- Evt lidt rød frugtfarve
Instructions
- Kog vand og sukker op og lade det koge videre i 2 min.
- Pisk æggehviderne næsten stive med el-piskeren.
- Hæld sukkerlagen langsomt, i en tynd stråle, ned i æggehviderne imens du pisker videre.
- Smag til med kanel.
- Tilsæt evt. lidt rød frugtfarve.
- Knus bolchestokkene, så de bliver til krymmel.
- Læg kiksene klar.
- Fyld skummet i en sprøjtepose og sprøjt en skumtop på hver kiks.
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Overtræk flødebollerne ved enten at pensle eller overhælde dem med chokolade.
- Drys lidt bolchekrymmel på toppen af hver føldebolle inden chokoladen stivner.
- Opbevar flødebollerne i fryseren og spis dem direkte fra frost.
© 2024 Mette under månen