Kidneybønne-bøffer er et godt bud på plantebøffer, der er nemme at lave.
Ned i blenderen med det hele – og vupti, så har du en dejlig plantefars.
Bøfferne er et skønt alternativ til den klassiske hakkedreng.
Der bliver 4-5 kidneybønne-bøffer af denne portion.
Se også min opskrift på rødbedebøffer. Den finder du ved at følge linket her.
Ingredients
- 1 dåse kidneybønner (ca 250 g. drænet vægt)
- ca ½ dl vand eller bouillon
- ca 2 tsk allround krydderi
- 30 g havregryn
- 30 g cornflakes
- Oliven- eller rapsolie til stegning
Instructions
- Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i en sigte.
- Blend alle ingredienserne indtil du har en nogenlunde ensartet fars.
- Lad farsen hvile ½ time.
- Form bøffer af farsen og steg dem i olie ca. 3-5 min på hver side ved middel varme.
© 2024 Mette under månen