Disse skønne røde bøffer er virkelig en gave hvis du ikke er til kød, men godt kan lide en god burger.
Rødbedebøffer bliver endnu bedre når de genopvarmes dagen efter (så bliver de lige lidt mere faste i konsistensen), så lav bare nogle ekstra.
Når du nu alligevel har tændt ovnen, så bag nogle ekstra kartofler, rødbeder og løg til at gemme i fryseren.
Især løgene synes jeg er super gode at have i fryseren. Jeg hakker dem i minihakkeren direkte fra fryseren og bruger dem i risretter og alt mulig andet.
Der bliver ca. 8 rødbedebøffer af denne portion.
Se også min opskrift på kidneybønne-bøffer. Opskriften finder du ved at følge linket her.
Ingredients
- 250 g rødbeder
- 250 g kartofler
- 1 stort løg
- 3 spsk loppefrøskaller
- 1 knivspids chilipulver
- ½ tsk stødt koriander
- ½ tsk stødt spisdskommen
- ½-1 tsk salt
- lidt friskkværnet peber
- Olivenolie til stegning
Instructions
- Tænd ovnen på 200 grader alm. ovnvarme.
- Skræl kartoflerne og rødbederne, skær dem i store tern, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Fjern skallen fra løget, skær det i kvarte og læg det på en bageplade sammen med kartoflerne og rødbederne.
- Bag løg, kartofler og rødbeder indtil de er møre.
- Findel de bagte kartofler, rødbeder og løg i minihakkeren.
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen.
- Lad farsen hvile en halv time.
- Form farsen til 8-10 bøffer.
- Steg bøfferne i olivenolie ca 4 min. på hver side ved lidt under middel varme.
© 2024 Mette under månen