Skønne konfektkugler, der pynter på slikfadet.
Ruby chokoladens fine lyserøde farve står rigtig flot sammen med pistacienøddernes grønne farve.
Marcipankonfekt med Amarena kirsebær og Ruby chokolade er også et hit som værtindegave.
Du kan lave din egen marcipan ved at følge opskriften, som du finder ved at følge linket her.
Ingredients
- Marcipan
- Amarena kirsebær
- Ruby chokoladeknapper
- Pistacienødder uden skal
Instructions
- Rul marcipanen til en pølse og skær den i meget tynde skiver.
- Skær kirsebærrene i halve.
- Læg et halvt kirsebær på hvert stykke marcipan.
- Fold marcipanen rundt om kirsebærrene og rul dem til runde kugler.
- Lad kuglerne ligge og tørre en times tid.
- Hak pistacienødderne i minihakkeren eller med en skarp kniv.
- Smelt chokoladeknapperne over vandbad.
- Kast en marcipankugle ned i chokoladen, vend den rundt indtil den er helt dækket, og fisk den så op ved at skubbe en gaffel ind under den.
- Læg kuglen til tørre på et stykke bagepapir.
- Drys lidt hakket pistacienød på toppen imens chokoladen stadigvæk er flydende.
- Fortsæt på samme måde med resten af marcipankuglerne.
© 2024 Mette under månen