rold skov

Om at fare vild

Vi tog i skoven en dag.

Min elskede og jeg.

“Jeg har hørt, at Rold skov er stedet, hvor man kan være så heldig at fare vild”, sagde han.

“Det lyder vidunderligt”, svarede jeg.

Og så gik vi.

Uden mål havde vi tid til bare at være.

Vi stoppede op ved kilden og lyttede til vandets klukken midt i stilheden.

Og vi gik dybere ind i skoven, drevet af hjertets længsel og en puslen i krattet.

Vi så en stor flok kronhjorte på en bakkekam. De er i brunst for tiden, og det fik vi at høre, da stilheden pludselig blev brudt af løveagtige brøl. 

Jeg elsker vores små hverdagseventyr 🙂

One Reply to “Om at fare vild”

  1. Så sjovt er det altså heller ikke at fare vildt i Rold skov, jeg var ca 17. Jeg og en veninde red ud på en for mig fremmed hest, hun på en hun havde redet få gange før. Rundt om store Økssø, vi ville ride lidt længere og fandt en sti…… vi endte ude ved hovedvejen, det regnede ret stærkt, så vi turde ikke ride den vej hjem. Vi havde redet mellem 7 og 8 timer, da vi endelig sad af – stakkels heste, stakkels os, gennemblødte i mindst 3 timer. Hestene overlevede, det gjorde vi også efter et par dage i sengen med snot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.