rugbrødschips

Rugbrødschips

Rugbrødschips er en god måde at få brugt de sidste skiver rugbrød på inden det bliver for gammelt. 

Spis dem som snacks, sammen med en salat eller som tilbehør til en suppe. 

På fotoet har jeg pyntet med lidt tørret oregano. 

Rugbrødschips

rugbrødschips

Ingredients

  • Rugbrød i tynde skiver
  • Olivenolie
  • Salt

Instructions

  1. Skær rugbrødsskiverne ud i små trekanter.
  2. Læg trekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Pensl trekanterne med olivenolie.
  4. Drys lidt salt på.
  5. Bag rugbrødscipsene ca. 20-25 min. i en 150 grader varm ovn ved varmluft. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
https://metteundermaanen.dk/rugbrodschips/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.