rabarbermarmelade

Rabarbermarmelade med citron og kardemomme

Rabarbermamelade er sommer på glas!

Den smager fantastisk sammen med vanilleis, creme fraiche , eller flødeost.

Brug den i lagkager, desserter, kager, på brød eller kiks. 

Rabarbermarmelade med citron og kardemomme

Servings: 1 glas

rabarbermarmelade

Ingredients

  • 200 g rabarber
  • 100 g syltesukker
  • 3 spsk citronsaft
  • ½ tsk stødt kardemomme

Instructions

  1. Rengør rabarberne og skær dem i små stykker.
  2. Kog rabarber, syltesukker, citronsaft og kardemomme sammen i 4-5 min.
  3. Hæld marmeladen i et rengjort tætsluttende sylteglas (skyl evt. glasset i atamon for længere holdbarhed).
  4. Opbevar marmeladen i køleskabet.
https://metteundermaanen.dk/rabarbermarmelade-med-citron-og-kardemomme/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.