Hjemmelavet remoulade smager altså bare bedre end den, man kan købe i butikkerne.
Har du en stavblender, så ligger verden åben for dine fødder.
Det tager meget få minutter at lave remoulade, og det er ikke særlig svært, så der er ingen undsyldning for ikke at gøre det.
Jeg har brugt syltede squash – Opskriften på syltet squash finder du her.
Du kan sagtens erstatte de syltede squash med andre syltevarer. Prøv dig lidt frem med hvad du selv har i syltekrukkerne, og bland evt flere slags i din helt egen hjemmelavede remoulade.
Servér remouladen til hot dogs, pommes frites, smørrebrød og julefrokostens fiskefilet, men prøv den også til alt mulig andet – den er lækker nok til det!
Ingredients
- 1 tsk sennep
- 1 tsk gurkemeje
- 1 dl grofthakkede syltede squash
- 1 æg
- 1½ dl rapsolie
- 1 knivspids salt
Instructions
- Hæld alle ingredienserne undtagen squashen i blenderglasset.
- Hold stavblenderen helt ned i bunden af glasset.
- Tænd blenderen og hold den et par sekunder helt nede, hvor den rører bunden.
- Løft meget langsomt blenderen opad til den når toppen af massen.
- Sluk blenderen.
- Hæld den hakkede syltede squash i massen, og rør det sammen med en ske.
© 2024 Mette under månen