skærsing filet med sauce beurre blanc

Skærisingfilet med sauce beurre blanc

Er du til lækker fisk uden ben, så er skærsingfilet med sauce beurre blanc lige noget for dig.

Jeg ved ikke, om skærsingen er overset eller undervurderet. I hvert fald synes jeg ikke, det er særlig tit, jeg får den serveret nogen steder.

Det undrer jeg mig meget over, da det er en vildt lækker fisk.

Nå, men med denne opskrift kan jeg jo så slå et slag for udbredelsen af denne skønne spise.

Skærsingen er en fladfisk, som er udbredt i nordatlanten. Den er fast i kødet, lige som du kender det fra rødspætten. En anden ting, som de to fisk har til fælles er den flotte hvide farve på kødet.

Sauce beurre blanc er en klassisk fransk sauce lavet på smør. Den løfter lige fisken op på det der niveau, hvor man tænker, at nu er man da kommet i himlen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.