Stegte bananer er noget, jeg forbinder med de caribiske lande. Første gang jeg fik dem var på Cuba.
Da jeg senere rejste til Costa Rica og de stegte bananer dukkede op på morgenbordet flere steder, var gensynsglæden stor.
Siden er jeg begyndt at spise dem til morgenmad derhjemme også. De er super nemme at lave, og de får en skøn karamelagtig overflade, uden at du tilsætter andet end det smør, du steger dem i.
Jeg spiser mest de stegte bananer til morgenmad, men de egner sig også godt som dessert. Prøv dem med en klat creme fraiche eller vanilleis til.
Eller hvad med en sandwich med stegt banan og avocado til frokost.
Ingredients
- 1 banan
- smør til stegning
Instructions
- Smelt lidt smør på panden.
- Skær bananen i skiver på langs eller på tværs.
- Steg bananskiverne på begge sider, ved middel varme, indtil de er let gyldne og en sød bananduft rammer din næse.
© 2024 Mette under månen