smørbagte radisser med urter

Smørbagte radisser med urter.

Jump to recipe

Hvis du synes, at rå radisser er for skarpe og bitre i smagen, så er dette opskriften, der måske kan få dig til at slutte fred med de små røde banditter. Radisserne bliver nemlig mere milde og søde i smagen, når du tilbereder dem på denne måde.

Jeg har brugt purløg og mynte i opskriften, men du kan sagtens lave retten med andre urter. Brug bare de urter, du allerede har i vindueskarmen eller urtehaven, eller hvor du nu har dem.

Jeg elsker at have en masse krydderurter på min altan. Det ser hyggeligt ud med alt det grønne, og det giver altså bare et kæmpe løft til de fleste retter, når man lige klipper lidt friskt grønt hen over. Det smager godt, og selv den kedeligste ret kan komme til at se indbydende ud, når den toppes med friske urter.

De smørbagte radisser smager rigtig godt sammen med svinekød eller lam.

Er du mere til kødfri retter, så prøv dem i Pitabrød sammen med Verdens bedste falafel.