frikadeller

Frikadeller

Jump to recipe

Servér frikadeller på et stykke rugbrød og top med rødkål eller syltede agurker.

Eller hvad siger du til en frikadellesandwich i et stykke hjemmebagt brød med mayonaise, syltede rødløg og et salatblad.

Spis dem kolde eller varme – det er helt op til dig.

Hvis du laver frikadellerne meget små, eller skærer dem i stykker, er de også velegnede som fyld i pitabrød.

Har du en rest frikadeller i køleskabet, som du ikke ved, hvad du skal stille op med, så hak dem i minihakkeren og læg dem på en pizza.

De er også velegnede til frysning, så lav bare en ordentlig stak, nu når du er i gang.

Frikadeller er godt til mange forskellige anledninger. Her er nogle eksempler på, hvad du kan bruge dem til:

  • Til aftensmad.
  • Til frokost.
  • Som madpakke.
  • Til julefrokost.
  • Til børnefødselsdag.
  • Til skovturen.
  • Til buffet.